If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз моята я имам от 4 години и досега повече от 90 градуса не съм я видял,
Ами закачи я на диагностика и ще се изненадаш доста, на уреда ти държи 90 а в дейсвителност стига почти до 100 градуса. При 166-ците за разлика от 156-ците уреда е много лъжлив. До 97-98 градуса си кове 90 а като отиде към 100 направо стрелката излита на следващата чертичка
Моята стои едно деление под 90, обикновено, онзи ден достигна до 90 в супер жегата . Април слизах от Боровец и изведнъж падна до средата на скалата ,помислих , че е заминал термостата, но при следващото слизане беше ок.
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
Ами закачи я на диагностика и ще се изненадаш доста, на уреда ти държи 90 а в дейсвителност стига почти до 100 градуса. При 166-ците за разлика от 156-ците уреда е много лъжлив. До 97-98 градуса си кове 90 а като отиде към 100 направо стрелката излита на следващата чертичка [/QUOTE]
добре не споря но дори да стига 98 градуса (не съм я гледал на диагностиката колко ми е верен уреда) пак не е 108 когато водата вече ври и иска да излиза а незнам защо тогава ги дават тия стойности в аутодатата 78-82градуса може би не са знаели за нашите мотори какво да напишат и са дали някакви предположения
Ами значи пробвах я с fiatecuscan и там само едната перка работеше. Почистих буксите и ги напръсках с контактен спрей и сега и двете въртят. Обаче ми изкарва ето тази грешка. Явно ще трябва да го сменям тоя датчик. Не можах да го намеря обаче къде е. Ако може някаква снимка да ми дадете.
Мерси разбрах кой е датчика. Ще я покарам да видя дали ще дава пак грешка.
Може ли някой да ми каже с FiatEcuscan как да си проверя дебитомера. В смисъл кои параметри да проверя и какви трябва да са стойностите ?
Колеги, при прегряване на място без видими причини, проблемът е запушена с прахоляк решетка на радиатора, което възпрепятства въздушната циркулация през самия радиатор. Сваля се радиоатора и се почиства на пароструйка.
Comment